Gå til hovedinnhold
Alle samlingerTV og internettInnlogging
Hvorfor får jeg ikke logget meg inn på TV 2 Play?
Hvorfor får jeg ikke logget meg inn på TV 2 Play?
Oppdatert denne uken

Det kan være flere grunner til at du ikke får logget inn på TV 2 Play via Altibox. Her er noen vanlige årsaker og løsninger:

  1. Registrering: For å bruke TV 2 Play Basis, må du registrere deg. Det gjør du ved å følge oppskriften på denne siden: https://hjelp.tv2.no/hovedkategori/leverandorer/altibox

    Du bruker samme e-postadresse og passord som på Altibox Mine Sider.

  2. Si opp pakken: For å starte tilgangen via Altibox, må du si opp pakken du har kjøpt direkte hos TV 2 Play på konto-siden på nettsiden tv2play.no. Når du har gjort dette kan du koble sammen kontoene dine. Dette gjelder også om det står at pakken blir stanset fram i tid.

  3. Altibox-tilgang: Om du ikke finner din nye Altibox-tilgang, prøv å logge ut av din eksisterende TV 2 Play-konto - da skal Altibox-tilgangen dukke opp.

  4. Husk å lagre: Gjør du endringer inne på Altibox Mine Sider, hvor du har valgt inn TV 2 Play med poeng, husk å lagre valget ditt før du går ut av siden.

  5. Sørg for å ha tilstrekkelig med poeng: Kontroller at du har nok poeng for å aktivere TV2 Play på Mine Sider, og husk å klikke på lagre etter at du har valgt det.

  6. Oppdateringer: Sørg for at både Altibox-dekoderen og TV2 Play-appen er oppdatert til nyeste versjon. Dette kan løse mange tekniske problemer.

  7. Velg inn TV2 Play på nytt: Hvis du fortsatt har problemer med å logge inn, eller det har gått lang tid siden du sist brukte TV2 Play, prøv følgende: Gå til Mine Sider og fjern valget av TV2 Play, klikk deretter på lagre. Velg så TV2 Play på nytt og klikk lagre igjen. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger ytterligere assistanse.

Kan jeg oppgradere TV2 Play-pakken?

Ønsker du å oppgradere til en annen TV 2 Play-pakke, for eksempel for å slippe reklame i sendingene eller for å se Eliteserien, kan du gjøre det hos TV 2 med Altibox-rabatt i linken under. Dette krever at du har TV 2 Play Basis innvalgt, samt bruker og passord til Mine sider hos Altibox. Oppgrader til annen Play-pakke.

Hvorfor gir ikke TV 2 Play-produkter tilgang til Disney+?

På grunn av rettigheter må abonnement med tilgang til Disney+ bestilles direkte fra TV 2. Merk at Disney+ ikke kan spilles av direkte på vår Q22-tv-dekoder - det krever nemlig tilgang til Disney-appen.

For flere spørsmål og svar besøk Altibox sine sider: TV2 Play hos Altibox.

Svarte dette på spørsmålet?