Gå til hovedinnhold
Alle samlingerTV og internettInnlogging
Hvorfor får jeg ikke logget meg inn på Netflix?
Hvorfor får jeg ikke logget meg inn på Netflix?
Oppdatert over en uke siden

Det kan være flere grunner til at du ikke får logget inn på Netflix via Altibox. Her er noen vanlige årsaker og løsninger:

  1. Modell A dekoder: Netflix krever Modell A-dekoder, og blir låst i 30 dager etter innvalg.

  2. Verifisering av e-post: Sørg for at du har verifisert e-postadressen din. Første gang du velger tjenesten inn med poengene dine vil du motta en e-post med informasjon om hvordan du aktiverer Netflix.

  3. Riktig innlogging: Hvis du allerede har et Netflix-abonnement, kan du koble Altibox til den aktive Netflix-kontoen din. Du trenger ikke å avslutte eller opprette en ny konto. Instruksjoner for sammenkobling finner du i aktiveringsmailen nevnt i punkt 1.

  4. Sørg for å ha tilstrekkelig med poeng: Kontroller at du har nok poeng for å aktivere Netflix på Mine Sider, og husk å klikke på lagre etter at du har valgt det.

  5. Oppdateringer: Sørg for at både Altibox-dekoderen og Netflix-appen er oppdatert til nyeste versjon. Dette kan løse mange tekniske problemer.

  6. Velg inn Netflix på nytt: Hvis du fortsatt har problemer med å logge inn, eller det har gått lang tid siden du sist brukte Netflix, prøv følgende: Gå til Mine Sider og fjern valget av Netflix, klikk deretter på lagre. Velg så Netflix på nytt og klikk lagre igjen. Det kan hende du mottar en ny lenke på e-post som lar deg registrere deg via oss. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger ytterligere assistanse.

Kan jeg få Netflix Premium med poeng hos Altibox?

Nei, foreløpig kan du kun velge standard Netflix med poengene dine på Mine sider. Hvis du oppgraderer til Netflix Premium, får du tilgang til UHD-innhold og muligheten til å se på fire skjermer samtidig. Dette koster 50 kr ekstra per måned og kan gjøres på Mine sider her: https://www.altibox.no/minesider/tv/strommetjenester/NETFLIX

Les mer om Netflix: Spørsmål om Netflix.

Inngår Netflix i mitt Altibox Ekstra abonnement?

Ja, strømmetjenesten inngår fast i produktpakken Altibox Extra.

Svarte dette på spørsmålet?