Gå til hovedinnhold
Alle samlingerTV og internettTv, kanaler og strømmetjenester 
Kan jeg se Altibox tv på hytta eller på reise?
Kan jeg se Altibox tv på hytta eller på reise?
Oppdatert denne uken

Med Altibox TV har du tilgang til både faste og valgfrie kanaler, samt strømmetjenester og betalt innhold som kjøpte filmer og serier, direkte i Altibox-appen på mobiltelefon, nettbrett eller PC/Mac. Innholdet i Altibox-appen er tilgjengelig i hele EU. Så hvis du befinner deg innenfor EU, kan du bruke Altibox-appen for å se TV, inkludert direkte-TV, programarkivet og strømmetjenester. Du kan også laste ned innholdet før du drar, slik at du kan se det uten tilgang til internett.

For å se Altibox på nettbrett, mobil, Apple TV eller Chromecast, må du laste ned appen fra App Store eller Google Play. Hvis du er tilkoblet hjemmenettet ditt, vil du kobles til automatisk. Hvis ikke, logger du inn med brukernavn og passord i appen.

Har du ikke Altibox-appen? Last den ned, Altibox app.

Du kan også ta med dekoderen til hytta eller campingvogna

Et alternativ når du reiser til hytta eller campingvognen, er å ta med Modell A-dekoderen. Koble den til det lokale Wi-Fi-nettverket, eller bruk en kabel hvis det er nødvendig. På denne måten kan du se de samme kanalene og bruke strømmetjenestene som du har hjemme. Husk at dekoder Modell Q22 ikke er kompatibel for bruk på hytta eller under reiser.

PS: Hvis du allerede har et TV-abonnement fra Altibox på hytta, bør du ikke ta med dekoderen hjemmefra og koble den til på hytta, da den vil bli overført til hytteabonnementet ditt.

Merk: Det kan være begrensninger på enkelte programmer og innhold på grunn av rettighetsavtaler med innholdsleverandører, slik at de ikke kan sees utenfor hjemmenettverket ditt eller utenfor Norge.

Svarte dette på spørsmålet?